Iznimne električne performanse.

KONA Electric pruža iznimne električne performanse i izdašan domet vožnje do 484 km. A kad ju napokon morate priključiti na struju, brzo punjenje bateriju vraća s 10% na 80% napunjenosti u samo 47 minuta *.

Nitko nikada nije rekao da električna mobilnost mora biti dosadna. S brzim munjevitim ubrzanjem zahvaljujući 395 Nm okretnog momenta koji isporučuje potpuno električni pogonski sklop, ovaj sportski SUV ozbiljno je zabavan za vožnju – ubrzavajući od 0 do 100 km/h za samo 7,9 sekundi. Dostupna s dvije različite verzije pogonskog sklopa, možete odabrati snagu i željeni domet: bateriju od 39,2 kWh s dometom vožnje do 305 km. Ili verziju od 64 kWh koja pruža domet do 484 km s jednim punjenjem (1).

Tehnologija električne vožnje.

Pažljivo usklađene komponente električnog pogona dizajnirane su tako da pružaju izvrsne vozne karakteristike i praktično svakodnevni domet vožnje. Potpuno nova platforma KONE omogućava integraciju baterijskog sklopa tako da štedi prostor.

Litij-ionska polimerna baterija u KONI Electric ima nižu memorijsku osjetljivost i izvrsnu učinkovitost punjenja u usporedbi s konvencionalnim baterijama.

Baterija od 64 kWh uparena je s električnim motorom koji isporučuje 204 KS (150 kW). Baterija od 39,2 kWh isporučuje se s električnim motorom koji isporučuje 136 KS (100 kW).

Pametna tehnologija za inteligentnu vožnju.

Povećajte svoj domet tijekom vožnje s regenerativnim kočionim sustavima modela KONA Electric koji vam omogućuju punjenje baterije pomoću elektromotora za usporavanje automobila.

Ovisno o vašoj mrežnoj vezi kod kuće ili vrsti stanice za brzo punjenje kojoj imate pristup, potpuno nova KONA Electric nudi razne mogućnosti i vrste utičnica za punjenje.

Nova Kona Electric dizajnirana je za maksimalnu praktičnost i udobnost: povedite je na putovanje i iskoristite velikodušni kapacitet prtljažnika od 332 litre. Ili uključite opcionalna grijana i ventilirana sjedala za veću udobnost na cesti. A pametne značajke poput zaslona sa stražnjim prikazom i head-up zaslona čine putovanje sigurnijim i manje stresnim.

Lijepo i lako. Prebacujte se između stupnjeva za vožnju, neutralnog stupnja, stupnja za vožnju unatrag i parkiranja jednostavnim tipkama smještenim na središnjoj konzoli.

Postavite željenu postavku temperature za vozača i suvozača – ili deaktivirajte zonu suvozača kako biste uštedjeli bateriju dok se vozite sami.

Zimi toplo, a ljeti hladno. Sjedala za vozača i suvozača dostupna su s grijanjem i ventilacijom sjedala.

Putnici na stražnjim sjedalima će cijeniti grijana sjedala u drugom redu i prikladni stražnji USB priključak kako bi mogli napuniti svoj pametni telefon.

Elektronička parkirna kočnica također se nalazi na središnjoj konzoli. Praktična i laka za upotrebu, također oslobađa prostor u unutrašnjosti.

Nova KONA Electric također sadrži sve najnovije pametne tehnologije i najmodernije značajke povezivanja poput Bluelink® poveznih usluga automobila, što vam omogućuje upravljanje automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge uključena je u 10,25-inčni navigacijski sustav na velikom zaslonu.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® povezane usluge automobila donose besprijekornu povezanost izravno u KONU Electric s mrežnim prepoznavanjem glasa i širokim rasponom značajki kako bi vaša vožnja bila praktičnija i ugodnija. Pored mnogih pametnih značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, u navigacijski sustav uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge.

Spremite sve kako želite. Sada možete spremiti svoje postavke info-zabave, kao što su jezik, Bluetooth i postavke navigacije.

Aktivirajte i kontrolirajte značajke poput klimatskih postavki, infotainment sustava i grijanja bočnih zrcala, kao i grijanje upravljača glasovnom naredbom.

Aplikacija Bluelink® za pametni telefon.

Kontrolirajte svoj automobil s dlana. Aplikacija Bluelink povezuje vas s automobilom putem pametnog telefona, tako da možete raditi sve, zaključati vrata, provjeriti napunjenost baterije ili zagrijati vozilo u hladnim danima… i još puno, puno više. U nastavku pročitajte više.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

Budući da ništa nije važnije od sigurnosti vaših najmilijih, dali smo nadograditi KONU Electric. Uz Hyundai SmartSense, naše vrhunske napredne sustave za pomoć vozaču, KONA je ažurirana najnovijim značajkama sigurnosti i pomoći u vožnji za dodatni mir.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.