Ništa ne nadmašuje Original.

Zašto Original? Zato što je svaki Hyundai dodatak dizajniran, proizveden i testiran prema istim strogim standardima kao i Vaša potpuno nova KONA Electric. To znači da se savršeno uklapaju te nadopunjuju dizajn vašeg automobila, te nikada neće izgledati neprikladno. Svi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, neki od kojih su održivi i reciklabilni gdje god je to moguće.

Dodavanjem Vašeg osobnog izbora naših dodataka za stilizaciju sjajan je način da personalizirate svoju potpuno novu KONU Electric. Svi su dizajnirani kako bi poboljšali dinamičan dizajn, dok dodaci poput LED svjetlosnih efekata i zaštitnih ulaznih pragova donose dodatnu funkcionalnost.

Bilo da su sportski ili elegantni, u našim Original kotačima mnogo je više od njihovog privlačnog izgleda. Prije nego se uključe u naš asortiman, moraju biti homologirani. To znači da su podvrgnuti rigoroznim testnim postupcima koji osiguravaju čvrstoću, sigurnost i dugovječnost svim našim Originalnim kotačima. S nama se možete voziti s potpunim povjerenjem.

 

Uživanje u životu punim plućima je tako jednostavno s Vašom KONOM Electric. No, ono često uključuje bliske susrete s blatom, prljavom vodom i drugim neželjenim izvorima prljavštine. Naši posebno dizajnirani dodaci pružaju zaštitu tijekom cijele godine i savršeno se uklapaju u interijer. Često imaju odgovarajuće uzorke površina, a gdje god je to moguće, izrađeni su od bio materijala.

Uživanje u održivom životu je lakše kada čista električna energija pruža snagu. Optimalan način za punjenje Vaše KONE Electric je korištenje našeg brzog i učinkovitog sustava punjenja. Naš kabel za punjenje Mode 3 upravo je ono što vam je potrebno kako biste maksimalno iskoristili postojeće sustave punjenja. Tako se možete koncentrirati na maksimiziranje svog života s čistom savješću.

Hyundai Original dodaci su stvoreni kako biste uživali u još više zabave i svestranosti koju Vam KONA može pružiti. Svi su precizno izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će se savršeno uklopiti u Vaš automobil.