Svježi novi izgled performansi.

Privlačit ćete pažnju – i to ne samo zbog zvuka. Unaprijeđeni elementi dizajna i ažurirani stil i30 N odražavaju njegove performanse. Svaka značajka dizajna razvijena je s naglaskom na dinamičnim performansama.

Rođen na stazi, novi je i30 N iznova zamišljen s ažuriranjima dizajna usredotočenim na dinamične performanse. Više od puke stajling izvedbe, performanse su pokrenule promjene poput novog prednjeg branika agresivnog izgleda, koji uključuje usisnike zraka dizajnirane za poboljšanje aerodinamike i smanjenje turbulencije. A novi 19-inčni kovani aluminijski naplatci izgledaju fantastično, istodobno poboljšavajući upravljivost i vuču smanjenjem neopterećene mase.

Nova LED prednja svjetla s dnevnim svjetlima u obliku slova V izlaze iz nove široke N rešetke koja je optimizirana za učinkovito hlađenje motora.

Gledano sa strane, jedan od novih vrhunaca su Hyundaijevi prvi kovani aluminijski naplatci od 19 inča koji su upareni s gumama Pirelli P Zero po mjeri za i30 N.

Novi stražnji branik ima integrirana svjetla za maglu, crvenu naglašenu liniju i dvije izuzetno velike ispušne cijevi. Redizajnirana stražnja svjetla imaju novi LED svjetlosni potpis.

Stvoren za ljude koji istinski vole automobile, elegantna i sportska unutrašnjost novog i30 N upotpunjuje i uzbuđuje. U kokpitu podjednako je bitna kontrola, koliko i udobnost. Ergonomija je potpuno usmjerena na vozača – imate sve na vidiku i nadohvat ruke.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.