Strast performansi.

Unaprijeđen nizom novih značajki za poboljšanje svakodnevnih situacija i situacija u vožnji s visokim performansama, i30 N je uistinu svakodnevni sportski automobil koji je sposoban za trkaće staze – stvoren za one koji još uvijek osjećaju strast za vožnjom.

Najnovija generacija ovog hot hatcha sposobnog za trkaće staze nadovezuje se na uspjeh svog prethodnika, nudeći više laganih materijala što rezultira većom agilnošću i boljim rukovanjem. Sustavi ovjesa i upravljanja su ponovno podešeni, što je rezultiralo poboljšanim performansama vožnje i upravljanja za oba mjenjača. U ponudi su i nove značajke vožnje visokih performansi i ažurirana pametna tehnologija.

Sada možete birati između dva prijenosa.

Što se tiče brzih, glatkih i učinkovitih izmjena brzina, imate dva izbora za poboljšanje performansi. Standardni 6-stupanjski mjenjač s glatkim pomakom ili potpuno novi brzi mokri 8-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom (N DCT), koji također omogućuje ručni odabir stupnjeva prijenosa s ručnim mjenjačem ili ručicama mjenjača na upravljaču za bolji osjećaj trkaćeg automobila u svakodnevnom životu.

Savršeno za vozače entuzijaste koji vole upravljati oštrim mjenjačem i uskom spojkom, kuglični mjenjač također ima plavu traku i N-značku.

Dostupno po prvi puta: mokri 8-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom s ručicama mjenjača i novim funkcijama N performansi za još uzbudljivije iskustvo.

Grin Control System.

Uživajte u više osmijeha po kilometru – pritiskom na gumb, N Grin Control System daje vam izbor od pet različitih načina vožnje koji odgovaraju vašem raspoloženju. Različiti načini rada mijenjaju karakter automobila, prilagođavajući parametre motora, ovjesa, upravljanja, elektroničke kontrole stabilnosti (ESC), zvuka ispušnih plinova, N Corner Carving diferencijala (e-LSD), mjenjača.

Uživajte u maksimalnoj trakciji za najbrži mogući start. Sustav smanjuje okretanje ili proklizavanje kotača pri jakom ubrzanju od starta, pomažući da se automobil pokrenete poput profesionalnog vozača utrke.

Brzi i glatki prijenosi u nižu brzinu. Usklađivanje broja okretaja sinkronizira brzinu motora s brzinom ulaznog vratila za sljedeći stupanj prijenosa, smanjujući trošenje i povećavajući trajnost.

Ova značajka povećava torzijsku krutost, osigurava dosljedne performanse vožnje i povratnu informaciju, posebno u zavojima i tijekom dinamičnih manevara.

Uštedjelo se na masi kroz nova lagana sjedala visokih performansi i 19″ kovane aluminijske naplatke što rezultira boljim performansama i upravljivošću za agilnije iskustvo vožnje.

Uz Hyundai SmartSense, naše vrhunske napredne sustave za pomoć vozaču, i30 N nadograđen je najnovijim značajkama sigurnosti i pomoći u vožnji za dodatni mir.

Automatski poziva hitne službe ako imate nesreću i aktiviraju se zračni jastuci. Ili pritisnite SOS gumb za hitnu pomoć u bilo koje vrijeme, 365 dana u godini.

Uživajte u vrhunskoj pametnoj tehnologiji s 10,25-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir koji vam pruža sve što vam treba, sve na velikom zaslonu: navigacija, zrcaljenje pametnih telefona i Bluelink® povezane usluge automobila – tako da možete upravljati automobilom svojim pametnim telefonom – ili svojim glasom. Pored mnogih pametnih značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na LIVE usluge, koja uključuje i podatke u stvarnom vremenu o prometu i parkirnim mjestima.

Uživajte u besprijekornoj povezanosti s opcijskim zaslonom osjetljivim na dodir od 10,25 inča koji uz Apple CarPlay™ i Android Auto™ čini sve lako dostupnim.

Nadgledajte i poboljšavajte svoje vozačke performanse ažuriranom grafikom za još jednostavniju upotrebu. Pogledajte: KS, okretni moment, turbo pojačanje, G-silu kao i mjerač kruga i ubrzanja.

Trebate benzin? Samo provjerite aplikaciju. Uživajte u daljinskom pristupu statusu vašeg automobila u bilo kojem trenutku, kao što je udaljenost do praznog spremnika, otvorena/zatvorena zaključana/otključana vrata ili i prozori ili otvoreni/zatvoreni prtljažnik.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

Nudeći zvjezdani raspon udobnosti i praktičnih značajki po kojima je obitelj i30 poznata – i30 N vam daje mogućnost svakodnevnog putovanja orijentiranog na udobnost u kombinaciji s izvrsnom snagom i dinamikom vožnje spremnom za trkaće staze – to je uistinu trkaći automobil za svaki dan.

i30 N može biti opremljen prednjim sjedalima s grijanjem u 3 stupnja za udobnu vožnju u hladnim danima – čim krenete na putovanje.

Pritiskom na gumb uživajte u toplim rukama u hladnim danima. Nema više čekanja da se automobil zagrije prije nego što vam se ruke zagriju.

Apple CarPlay™ i Android Auto™ su ugrađeni tako da možete priključiti svoj pametni telefon i preslikati svoje omiljene aplikacije na veliki zaslon osjetljiv na dodir.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.