Čista radost

Pripremi se. S automobilom, poput i30 N, koji je u potpunosti sposoban isporučiti čisto uzbuđenje, morat ćete se naviknuti na jedno: Vožnju s velikim osmijehom na licu. Uživaj u vožnji!

Rođen na stazi – blistave performanse potpuno novog i30 N pokreće novorazvijeni 2,0-litreni turbopunjeni motor.

N kontrola osmijeha

Uživajte u više osmijeha po kilometru. Pritiskom na tipku, upravljački sustav N Grin nudi vam izbor pet različitih načina vožnje prema vašem raspoloženju: Eco, Normal, Sport, N i N Custom način rada. Različiti načini mijenjaju karakter automobila, podešavajući parametre motora, prigušivače, elektroničku kontrolu stabilnosti (ESC), N sustav rezanja zavoja, zvuk motora, upravljanje i usklađivanje okretaja.

Uživajte u maksimalnom prianjanju za najbrže moguće startanje. Sustav smanjuje okretanje ili klizanje kotača pri brzom ubrzanju od starta, i tako pomaže da startate automobil kao profesionalni vozača utrka.

Brzi i glatki pomaci na niži prijenos. Rev-match sinkronizira brzinu motora i brzinu ulaznog vratila za sljedeći stupanj prijenosa, smanjujući trošenje i povećavajući trajnost.

Hyundai SmartSense, naši vrhunski sustavi napredne pomoći za vozača.

Potpuno novi Hyundai i30 N svakodnevni je sportski automobil koji nudi širok raspon praktičnih značajki
koje svako putovanje čine zabavnijim – čak i ako samo vozite do posla.

Uživajte u bežičnom povezivanju sa zaslonom osjetljivim na dodir visoke rezolucije koji sve čini lako dostupnim uz Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Pametno. Smješten u sredini, postoji čak i bežični punjač za jednostavno bežično punjenje pametnih telefona. Postoje i USB, 12V i AUX ulazi.

Senzori na prednjem i stražnjem braniku mogu otkriti bilo koju prepreku koju ne možete vidjeti i reći vam kada se trebate zaustaviti kako ne biste izbjegli kontakt s njom.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.