Postavljanje novih standarda.

Potpuno nova KONA postavlja nove standarde u segmentu subkompaktnih SUV-ova zahvaljujući impresivnom rasponu najsuvremenije pametne tehnologije. Uživajte u najnovijim načinima povezanosti i pametnim praktičnim značajkama potpomognutim vrhunskim sigurnosnim sustavima i sustavima za pomoć u vožnji.

Elegantno zakrivljeni panoramski zaslon ima dva integrirana zaslona za visokotehnološki izgled:
zaslon osjetljiv na dodir za zabavu i informacije od 12,3” te digitalni klaster od 12,3”.

BOSE Premium audio sustav s osam zvučnika i subwooferom prilagodili su BOSE-ovi inženjeri za bogat i impresivan doživljaj slušanja.

Potpuno novu KONU možete otključati tako da svoj pametni telefon prislonite na ručku vozačevih ili suvozačevih vrata.

Potpuno nova KONA podiže povezanost na višu razinu s Hyundaijevom novom generacijom sustava za zabavu i informacije pod nazivom ccNC (Connected Car Navigation Cockpit), pružajući naprednu grafiku i savršeno jedinstvo zaslona. ccNC predstavlja najnoviju verziju aplikacije Bluelink uključujući sva ažuriranja softvera Over The Air (OTA). Za veću praktičnost, KONA se može zaključati, otključati i pokrenuti putem digitalnog ključa pomoću pametnih telefona ili pametnih satova.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke koje vašu vožnju čine praktičnijom. Sve o Bluelink® povezanosti

Profitirajte od stalnih ažuriranja performansi i novih značajki kroz ažuriranje softvera vozila Over The Air.

Zahvaljujući aplikacijama Apple CarPlay™ i Android Auto™, svoje aplikacije pametnog telefona i glazbu možete prenijeti na veliki ekran.

Za dodatni mir, potpuno nova KONA opremljena je najnovijim, vrhunskim naprednim sustavima za pomoć u vožnji – Hyundai Smart Sense. Po prvi put, KONA Hybrid opremljena je sustavom za pomoć u vožnji autocestom (Highway Driving Assist) koji predstavlja kombinaciju sustava upozorenja prilikom prelaska vozne trake (Lane Following Assist) i pametnog tempomata temeljenog na navigaciji (Navigation Based Smart Cruise Control) koji koristi senzore i podatke karte kako bi osigurao sigurnu vožnju te automatski prilagodio brzinu.

KONA Hybrid uključuje pomoć u vožnji autocestom koja kombinira korištenje senzora i podataka karte kako bi osigurala sigurnu vožnju te automatski prilagodila brzinu.

Usko parkirno mjesto u garaži? Nema problema – Surround View Monitor daje vam pogled od 360 stupnjeva na područje kako biste manevriranje u ograničenim prostorima učinili lakšim i sigurnijim.

Sada možete vidjeti stražnji pogled s lijeve i desne strane na digitalnom klasteru. Kamere se aktiviraju paljenjem pokazivača smjera kod promjene trake.

Svestrana i povezana, KONA se također odlikuje udobnošću i praktičnošću. Zahvaljujući uvećanim dimenzijama i univerzalnoj arhitekturi izvedenoj iz EV-a, dobivate prostraniji i fleksibilniji unutarnji „životni prostor“. Otkrijte iznimnu razinu pametne tehnologije i pametnih značajki koje će svaku vožnju učiniti užitkom.

Naslonite se i opustite se. Možete odabrati opuštajuća udobna sjedala u prvom redu koja su optimizirana za raspodjelu pritiska tijela za osvježavajući odmor nalik na bestežinsko stanje.

Uživajte u jednostavnom utovarivanju. Vrata prtljažnika otvaraju se automatski kada se pametni ključ očitava tijekom 3 sekunde. Štoviše, možete prilagoditi visinu podizanja.

Pustite da vas sunce obasja i uživajte u vjetru u kosi kada otvorite KONIN dodatni krovni prozor.