Postavljanje novih standarda.

Potpuno novi BAYON postavlja nove standarde u svom segmentu svojim impresivnim asortimanom vrhunske pametne tehnologije. Uživajte u najnovijoj povezanosti, najboljim sigurnosnim značajkama u klasi i naprednim sustavima za pomoć vozaču – i dostupnim 48V blago hibridnim pogonima.

Uživajte u vrhunskoj pametnoj tehnologiji s dvostrukim vizualno kombiniranim velikim ekranima od 10,25 inča s funkcionalnošću podijeljenog zaslona. A pomoću Hyundaijevih Bluelink povezanih usluga automobila možete upravljati automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Donosi besprijekornu povezanost izravno u potpuno novi BAYON s mrežnim prepoznavanjem glasa i značajkama kako bi vam vožnja bila praktičnija i ugodnija.

Središnji zaslon osjetljiv na dodir podržava Apple CarPlay™ i Android Auto™, tako da možete povezati telefon i imati funkcije telefona na velikom zaslonu.

8-inčni zaslon osjetljiv na dodir sa audio zaslonom također ima bežično zrcaljenje pametnih telefona, što vam omogućuje jednostavno povezivanje i zrcaljenje vašeg pametnog telefona putem Apple CarPlay™ i Android Auto™ bez kabela.

10,25″ digitalna ploča s instrumentima poboljšava visokotehnološki izgled kokpita i pruža vam briljantno jasan pogled na sve važne informacije o vozilu na prvi pogled.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Upravljajte automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Najnovija nadogradnja Bluelink-a dopušta vam da u potpunosti iskoristite naše vrhunske usluge povezanih automobila. Pored mnogih pametnih značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge također je uključena u navigacijski sustav s informacijama o prometu, parkiranju ili cijenama benzina u stvarnom vremenu.

Upravljajte automobilom putem vašeg telefona.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

Pružajući udobnost i prostor za odlaganje SUV-a, BAYONova kompaktna veličina vanjštine i njegova unutrašnjost prikladna za obitelji znače da možete uživati u najboljem iz oba svijeta. Kompaktna veličina i izvrsna vidljivost olakšavaju ulazak i lako rukovanje – a zahvaljujući visokom položaju sjedenja pruža se i onaj siguran i robustan osjećaj koji kupci očekuju od Hyundaijevih SUV vozila.

Svidjet će vam se i osjećaj slobode koji se postiže višim položajem sjedenja i velika vidljivost za veće samopouzdanje i kontrolu.

S 411 litara prtljažnika i inteligentnim poklopcem prtljažnika, potpuno novi BAYON ističe se u segmentu svojim izdašnim teretnim kapacitetom.

Trebate mjesta za visoke predmete? Prikladno spremite poklopac prtljažnika iza stražnje klupe kako biste optimalno iskoristili BAYON-ov kapacitet prtljažnika.

Uživajte u puno prostora za noge za ugodniju vožnju. Putnici sprijeda mogu uživati u 1.072 mm prostora za noge, dok stražnji putnici imaju 882 mm.

Ukupnom osjećaju prostranosti pomaže prostor za glavu od 993 mm za vozača i suvozača i 977 mm za putnike sa stražnje strane.

Vrhunski zvučni sustav BOSE.

Dostupni Bose premium zvučni sustav sadrži osam zvučnika visokih performansi, uključujući subwoofer za čistu, jasnu i moćnu reprodukciju glazbe.

Podloga za bežično punjenje nalazi se na središnjoj konzoli. Jednostavno i brzo napunite kompatibilni pametni telefon s omogućenom Qi tehnologijom, bez da ga morate priključiti.

Povezivanje i punjenje prijenosnih USB uređaja nikada nije bilo lakše s dva USB ulaza sprijeda i jednim u stražnjem dijelu automobila – samo uključite i reproducirajte.

Potpuno novi BAYON dijeli svoju sigurnu i robusnu DNK s ostalim članovima Hyundaijeve SUV obitelji – a ima i iste sigurnosne značajke. Još jedan način na koji se ističe u svom segmentu: opsežan popis sigurnosnih značajki Hyundai SmartSense – naši vrhunski napredni sustav za pomoć vozaču. Mnogo sustava pomoći već je uključeno u standardnu opremu.

Potpuno novi BAYON donosi izvrsnu učinkovitost goriva i visoko konkurentne emisije CO2 zahvaljujući ažuriranim motorima T-GDi – smanjenim turbo motorima s izravnim ubrizgavanjem za optimalnu učinkovitost i zabavu u vožnji. U kombinaciji s našom jedinstvenom 48-voltnom hibridnom tehnologijom (48 V) s inteligentnim ručnim mjenjačem (iMT), postižete još veću poboljšanu uštedu goriva i učinkovitost.

Rev Matching.

BAYON je prvi Hyundai SUV koji ima ovu tehnologiju, koja je obično rezervirana za naše modele visokih performansi. Rev Matching tehnologija sinkronizira 1.0 T-GDi motor s izlaznom osovinom, omogućavajući uglađenije ili sportskije prebacivanje u niži stupanj prijenosa.

Blagi hibrid od 48 V – uštedite gorivo i smanjite emisije.

BAYON-ov 48V blago hibridni sustav podržava motor s izgaranjem s dodatnim okretnim momentom tijekom ubrzanja radi uštede goriva i smanjenja emisija. Hyundaijeva blaga hibridna tehnologija sadrži kompaktnu litij-ionsku bateriju od 48 volti od 0,46 kWh i novi blagi hibridni pokretački generator (do 10kW električne energije). Ovdje saznajte više o njegovim prednostima.

6-stupanjski iMT dizajniran je za smanjenje emisija i povećanje učinkovitosti goriva automatskim uključivanjem načina rada lagane vožnje (coasting) kad god otpustite papučicu gasa.

Radije sami upravljate spojkom i mjenjačem? Odaberite konfiguraciju motora s ručnim mjenjačem za preciznu, laganu vožnju.

Sustav dvostruke spojke omogućuje munjevito brzu promjenu stupnja prijenosa, bez obzira koristite li automatski način rada ili se odlučite za ručno mijenjanje stupnjeva prijenosa.

Dostupan u konfiguracijama motora s iMT-om i MHSG-om, potpuno novi BAYON kada pustite papučicu gasa automatski ulazi u coasting način rada, štedeći gorivo.

Sustav za regeneraciju energije (ERS).

Idle Stop & Go (ISG), sustav upravljanja alternatorom (AMS) i gume s malim otporom kotrljanja nadopunjeni su našim sustavom za regeneraciju energije (ERS): kada se automobil kreće u brzini, ali sa zatvorenim gasom, učinak kočenja motora stvara kinetičku energiju koja se pretvara u električnu energiju i pohranjuje u bateriji. To smanjuje i potrošnju goriva i emisije ispušnih plinova.

Više performansi. Manje emisija. Tehnologija motora CVVD.

Hyundai je razvio prvu na svijetu tehnologiju kontinuirano promjenjivog trajanja ventila (CVVD). Optimizira performanse motora i učinkovitost goriva, a istovremeno je i ekološki prihvatljiv. Tehnologija upravljanja ventilom regulira trajanje otvaranja i zatvaranja ventila prema uvjetima vožnje.

Otkrijte više o novom BAYON-u.

Dizajn koji postavlja nova pravila susreće se sa značajkama sigurnosti najboljima u klasi. Najsuvremenije značajke povezivanja drže vas u toku dok ste na putu. Nove opcije pogonskog sklopa i mjenjača daju prostora za profinjeno i održivo iskustvo vožnje. Potpuno novi BAYON postavlja standarde u segmentu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.