Sportski i dinamičan u cijelosti.

i20 N ne pravi kompromise u pogledu performansi – i to se vidi: njegova elegantna vanjština odgovara visokooktanskom iskustvu modela, a unutrašnjost je optimizirana za maksimalnu udobnost i kontrolu.

Temeljen na novom Hyundaijevom jeziku dizajna Sensuous Sportiness, svaki detalj i20 N naglašava njegovu prirodu performansi. Aerodinamične linije naglašavaju širinu i stav, oblik svjetala daje mu agresivan ton, a veliki ispuh odgovara snažnom zvuku motora. Model dolazi u sedam boja vanjštine i, ako želite,  dvobojnom krovu u Phantom Black Pearl.

Po uzoru na uspješan reli automobil.

i20 N inspiriran je pobjednikom relija Hyundaijevim i20 Coupe WRC. Dijeli siluetu i mnoge značajke tog modela, ali je dizajniran tako da izgleda prirodno i na stazi i izvan nje.

Prednja rešetka je dizajnirana da poboljša usis zraka za turbo motor i ima uzorak inspiriran kariranom zastavom koja se koristi u utrkama.

Dinamični Tomato Red detalji ispod rešetke, na bočnim pragovima i na stražnjem braniku naglašavaju izgled visokih performansi i20 N.

Sedam boja vanjštine.

Birajte između sedam različitih boja vanjštine, uključujući prepoznatljivu Performance Blue koja je ekskluzivno dostupna na Hyundaijevim N oblogama. Svi dolaze s Tomato Red boji naglasaka koja obavija vanjski dio.

Sportski duh vidljiv je u 18-inčnim aluminijskim naplatcima. Uz suptilnu mat sivu završnu obradu, pogled instinktivno privlače kočione čeljusti s oznakom N.

Kočnice visokih performansi ističu se svojim povećanim prednjim diskom i jasnom Tomato Red bojom.

Vežite se na sportskim sjedalima i stavite noge na metalne papučice: Sve u unutrašnjosti i20 N odmah daje osjećaj prostora za vožnju visokih performansi.

Performance Driving Data System prikazuje podatke o vožnji uključujući: HP, okretni moment, turbo pojačanje i G-silu, kao i mjerač kruga i ubrzanja.

Indikator vremena prijenosa koji se nalazi u digitalnom klasteru pokazuje vam kada treba mijenjati brzine za optimalne performanse vožnje na trkaćoj stazi.

Crna podloga stropa.

S unutarnje strane krova, i20 N dolazi s elegantnom potpuno crnom oblogom.

Ozbiljna snaga za maksimalnu zabavu.

Novi i20 N je pomno konstruiran kako bi vaše srce brže kucalo. Nagazite papučicu gasa i odmah ćete osjetiti – i čuti – njegove automobilističke korijene. Pokreće ga 1,6-litreni GDi motor s turbopunjačem od 204 KS koji isporučuje maksimalni okretni moment od 275 Nm – svidjet će vam se trenutne povratne informacije koje dobivate zahvaljujući visokom odzivu i impresivnoj snazi ​​za veći okretni moment i snagu pri nižim okretajima.

Istražite druge modele N serije.

Zajedno s novim i30 N, novim i30 Fastback N i novom KONA N, novi i20 N pridružuje se impresivnom asortimanu vozila visokih performansi koja su izuzetno zabavna za vožnju, pružajući svakodnevnu upotrebljivost i performanse sposobne za trkaće staze.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.