Ne pravite kompromise.

Pogon koji nudi snagu kao i kontrolu. Sigurnosni sustav koji aktivno pazi na vas. Povezivanje koje vas uvijek drži u tijeku. i20 N kombinira zabavu u vožnji s potpunom praktičnošću.

i20 N od 0-100 km/h ubrzava za samo 6,2 sekunde. Takva vrsta izvedbe zajamčeno će vam izmamiti osmijeh na lice.

Motor visokih performansi za više uzbuđenja po km.

Pokreće ga 1,6-litreni GDi motor s turbopunjačem od 204 KS koji isporučuje i maksimalni okretni moment od 275 Nm – svidjet će vam se trenutna povratna informacija koju dobivate zahvaljujući njegovom velikom odzivu i impresivnoj snazi za više okretnog momenta i snage pri nižim okretajima u minuti. To vam omogućuje da više iskoristite potencijal motora u svakodnevnim situacijama vožnje. Napravljen za performanse – od 0-100 km/h ubrzava za samo 6,2 sekunde uz najveću brzinu od 230 km/h.

Hyundaijeva tehnologija kontinuirano promjenjivog trajanja ventila (CVVD) osigurava otvaranje ventila motora u skladu sa stilom vožnje, što stvara bolje performanse i u isto vrijeme štedi gorivo.

N Grin upravljanje.

Kako vam se sviđa: Koristeći N Grin sustav upravljanja, birate način vožnje koji najbolje odgovara uvjetima i vašem raspoloženju.

Performance Driving Data System.

Pratite svoje vještine na stazi uz Performance Diving Data System. Sustav sprema i prikazuje statistiku o vašoj vožnji, kao što su informacije o KS-u, okretnom momentu i turbo pojačanju. Oslonite se na tajmer za krug i ubrzanje za taj maksimalni osjećaj utrke.

i20 N može primijeniti različit okretni moment na prednje kotače: okretanje pri različitim brzinama poboljšava performanse u zavojima i smanjuje proklizavanje.

Ovisno o odabranom načinu vožnje, zvuk ispušnih plinova i20 N mijenja se od tihe tutnjave do snažne buke.

Ubrzajte s kontrolom zahvaljujući Launch Controlu: sprječavajući proklizavanje guma, osigurava optimalno prianjanje pri snažnom startu.

Oslonite se na značajku elektroničke kontrole stabilnosti (ESC) kako bi i20 N ostao stabilan tijekom zavoja. Možete ga koristiti u tri načina rada: uključen, sportski i potpuno isključen.

Uz Hyundai Smart Sense, naše vrhunske napredne sustave pomoći vozaču, i20 N nudi najnapredniji paket tehnologije aktivne sigurnosti u svojoj klasi – dizajniran da vam pruži više sigurnosti i mira.

Pogledajte što je iza vašeg vozila prilikom parkiranja ili vožnje unatrag. Monitor prikazuje pogled uživo sa stražnje strane automobila, s linijama za navođenje za lakše parkiranje.

Otkriva vozila koja vam dolaze u susret i vozila u istom traku ispred te automatski prebacuje na kratka svjetla. Kad više nema vozila ispred vas, sustav ponovno aktivira duga svjetla, povećavajući vaš domet vida.

Budite u toku s podacima o vožnji zahvaljujući Performance Driving Data sustavu koji prikazuje informacije o KS, okretnom momentu i turbo pojačanju. Također ima mjerač vremena za krug i ubrzanje. Na opcijskom LCD zaslonu osjetljivom na dodir od 10,25” možete uživati u ekskluzivnom N sadržaju, povezati svoj telefon putem Apple CarPlaya ili Android Auto ili koristiti Hyundaijeve najsuvremenije Bluelink usluge.

Apple CarPlay™ i Android Auto™ su ugrađeni tako da možete priključiti svoj pametni telefon i preslikati svoje omiljene aplikacije na LCD zaslon osjetljiv na dodir.

Neka vam moćni poslužitelj unutar Hyundai oblaka izračuna vašu rutu za točno predviđanje prometa i točno vrijeme dolaska.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

BOSE zvučni sustav.

Uživajte u impresivnom zvuku i moćnom basu uz Bose Premium zvučni sustav koji ima osam zvučnika visokih performansi uključujući namjenski subwoofer.

Izvan trkaće staze, i20 blista praktičnim značajkama koje vožnju čine ugodnijom i pomažu vam u ispunjavanju svakodnevnih zadataka.

Sportska sjedala na i20 N nisu samo podrška pri dugim vožnjama, već se mogu i grijati u hladnijim danima.

Ugrijte ruke u hladnim danima: neklizajući N upravljač nudi lako dostupne komande i može se grijati kada vam odgovara.

Trebate prostor za veliki teret? Zgodno spremite poklopac prtljažnika iza stražnje klupe kako biste optimalno iskoristili kapacitet pohrane i20 N.

Povezivanje i punjenje prijenosnih USB uređaja jednostavno je zahvaljujući priključcima na prednjem i stražnjem dijelu automobila. Samo uključite i reproducirajte.

Ozbiljna snaga za maksimalnu zabavu.

Novi i20 N je pomno konstruiran kako bi vaše srce brže kucalo. Nagazite papučicu gasa i odmah ćete osjetiti – i čuti – njegove automobilističke korijene. Pokreće ga 1,6-litreni GDi motor s turbopunjačem od 204 KS koji isporučuje maksimalni okretni moment od 275 Nm – svidjet će vam se trenutne povratne informacije koje dobivate zahvaljujući visokom odzivu i impresivnoj snazi ​​za veći okretni moment i snagu pri nižim okretajima.

Istražite druge modele N serije.

Zajedno s novim i30 N, novim i30 Fastback N i novom KONA N, novi i20 N pridružuje se impresivnom asortimanu vozila visokih performansi koja su izuzetno zabavna za vožnju, pružajući svakodnevnu upotrebljivost i performanse sposobne za trkaće staze.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.