Iznutra sofisticiranost. Izvana ljepota.

Od svog početka, Hyundai i30 Fastback mamio je poglede kao nijedan automobil u svojoj klasi. I s kosom siluetom i graciozno nagnutom krovnom linijom, i30 Fastback pravi je ljepotan u čijoj ljepoti treba uživati.

Ikonska silueta i krovna linija modela i30 Fastback podvučeni su novim prepoznatljivim dizajnom prednjeg dijela, novim LED svjetlima i trima novim bojama eksterijera. Aluminijski naplatci od 16″ i 17″ redizajnirani su, dok su 18″ impresivni kao i uvijek. Sve ovo čini ga još uzbudljivijim za gledanje, znajući da je ovo zaista vaš automobil.

Širi i moderniji stav poboljšava karizmatični izgled i30 Fastbacka. 3D uzorak rešetke odražava njegovu okretnost.

Dinamični novi dizajn svjetala sadrži opcionalna integrirana dnevna svjetla u obliku slova V, kao i tanja prednja svjetla s najnovijom LED tehnologijom.

Dinamični profil istaknut je elegantnom karakternom linijom koja se graciozno svodi od LED prednjih svjetala do stražnjih LED kombiniranih svjetala.

Kotači se savršeno podudaraju s ikonskom siluetom. Ekskluzivni 18-inčni aluminijski naplatci dodaju njegovom smjelom, elegantnom sportskom izgledu.

Nagibni i klizni panoramski krov sa širokim otvorom povećava otvorenu i prozračnu atmosferu Fastbacka.

Izuzetno učinkovita LED stražnja kombinirana svjetla usklađuju se s prednjim svjetlima u obliku slova V, ističući prepoznatljivi stražnji dio Fastbacka.

Vaš individualni stil.

Birajući između 9 različitih boja karoserije, vi ste zaduženi za vaš i30 Fastback.

S pažnjom na detalje koju ste očekivali od Hyundai i30 Fastbacka, poboljšana kabina jednako je ugodna oku kao i na dodir. Nove luksuzne opcije presvlaka sjedala, više individualnih izbora boja i najnovije multimedijske tehnologije čine vaše iskustvo vožnje jedinstvenim. Prepustite se osjećaju prostranosti i ugodnosti koji nema premca u svojoj klasi.

10,25-inčni zaslon osjetljiv na dodir omogućuje jednostavan pristup značajkama automobila, infotainmentu, navigacijskom sustavu i aplikacijama za pametne telefone.

Poboljšani otvori za zrak pojačavaju prostrani i prozračni dojam u elegantnoj kabini.

Udoban naslon za ruku prema želji može se pomicati naprijed i natrag. Poklopac na šarkama može se podići kako bi se otvorio pretinac za odlaganje.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.