Stalo mi je do izgleda

Dizajniran da privlači poglede, graciozne kose linije modela Hyundai i30 Fastback i strma linija krova ističu ga u masi – elegantno.

Stalo mi je do linija

Dizajn je više od forme, to je osjećaj koji dobivate. Ono posebno što vas tjera da ponovno pogledate. I sa strmom siluetom i gracioznim kosim krovom, i30 Fastback je istinska ljepota koju treba promatrati. Zajedno s ekskluzivnim 18” aluminijskim naplatcima, puna LED prednja svjetla dodaju još privlačnije elemente njegovom odvažnom, elegantnom izgledu.

Dnevna LED svjetla u obliku krila stvaraju privlačan svjetlosni potpis za izvrsnu vidljivost – danju i noću.

Snažni kutovi i jedinstveni kutni donji prednji spojler dodatak su ponosnom, snažnom izgledu.

Dinamički profil naglašen je uglađenom karakternom linijom koja se graciozno proteže od prednjih svjetala pa sve do stražnjih kombiniranih svjetala.

Stalo mi je do detalja

Čim uđete u i30 Fastback odmah ćete primijetiti koliko je pozornosti posvećeno detaljima. Jednostavna elegancija kontrolne ploče i površina u putničkoj kabini ostavljaju premijski osjećaj kvalitete i prostranosti.

Zadržite kontrolu i povezanost. Sportski upravljač ima ergonomski smještene kontrole kako biste ostali povezani i sigurno rukovali sustavima vozila čak i tijekom vožnje.

Udobno se smjestite. Naslon za ruke možete pomicati naprijed i natrag kako biste pronašli svoj optimalni položaj. Naslon za ruke služi i kao pretinac za odlaganje s poklopcem.

Pustite sunce unutra i osjetite povjetarac u svojoj kosi – panoramski krov čini unutrašnjost prozračnijom i udobnijom.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.