Volim lijepe linije

Dizajniran da privlači poglede, graciozne kose linije modela Hyundai i30 Fastback i strma linija krova ističu ga u masi – elegantno.

Hyundai i30 Fastback Dizajn - Volim lijepe linije

Volim detalje

Čim uđete u i30 Fastback odmah ćete primijetiti koliko je pozornosti posvećeno detaljima. Jednostavna elegancija kontrolne ploče i površina u putničkoj kabini ostavljaju premijski osjećaj kvalitete i prostranosti.

Hyundai i30 Fastback Dizajn - Volim detalje
Ambijent putničke kabine

Ambijent putničke kabine

Za potpuno novi i30 Fastback specijalno su razvijene tri kombinacije boja za unutrašnjost.

Odaberite dizajn unutrašnjosti

Odaberite dizajn unutrašnjosti

Sjednite u i30 Fastback i odmah ćete osjetiti koliko je pozornosti posvećeno detaljima kao i strast prema materijalima i izradi. Primjer je jedinstvena unutrašnjost od kože boje vina koja je ekskluzivna za i30 Fastback, a ima i visokokvalitetne šavove. Istražite sve tri opcije boja dostupne za unutrašnjost modela i30 Fastback.

Navigacija i dodirni zaslon „floating“ tehnologije

Navigacija i dodirni zaslon „floating“ tehnologije

Navigacijski sustav nove generacije uključuje sedmogodišnju besplatnu pretplatu na live 
usluge s informacijama o vremenu, prometu i kamerama koje bilježe brzinu u stvarnom vremenu. Istovremeno savršeno smješteni 8” dodirni zaslon „floating“ tehnologije olakšava njihovo očitanje.

Dvozonski klima uređaj

Dvozonski klima uređaj

Više udobnosti. Manje gnjavaže. Dvozonski automatski kima uređaj omogućuje namještanje temperature posebno za vozača i posebno za suvozača.

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom Mjenjač (DCT)

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom Mjenjač (DCT)

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom modela i30 Fastback kombinira ekonomičnu potrošnju goriva i užitak u vožnji kakav pruža ručni mjenjač uz istovremenu praktičnost automatskog mjenjača. Prebacivanje stupnjeva prijenosa je vrlo brzo, glatko i zabavno. Dostupna su tri načina vožnje: Normal, Eco i Sport. A ako baš želite, možete odabrati i 6-stupanjski ručni mjenjač.

Klizni prednji naslon za ruke

Klizni prednji naslon za ruke

Udobno se smjestite. Naslon za ruke možete pomicati naprijed i natrag kako biste pronašli svoj optimalni položaj. Naslon za ruke služi i kao pretinac za odlaganje s poklopcem.

Kontrole na upravljaču

Kontrole na upravljaču

Zadržite kontrolu i povezanost. Sportski upravljač ima ergonomski smještene kontrole kako biste ostali povezani i sigurno rukovali sustavima vozila čak i tijekom vožnje.