Sofisticiran sportski duh.

Svakako da je dizajniran da vas oduševi, ali i30 Fastback opremljen je i obiljem pametne tehnologije koja osigurava da ljepota odgovara mozgu: od učinkovitih pogonskih sklopova s 48V blagom hibridnom opcijom do prvoklasnih značajki sigurnosti i povezivanja.

Ovjes i30 Fastbacka spušten je radi poboljšanja izgleda i boljeg upravljanja. Motori s turbopunjačem poboljšavaju i performanse i učinkovitost.

Mogućnosti prijenosa za vaš stil vožnje.

i30 Fastback dostupan je sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, 7-stupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom (7DCT) ili novorazvijenim inteligentnim ručnim mjenjačem sa šest brzina (iMT). iMT podržava smanjenje potrošnje goriva u 48V blago hibridnom automobilu.

Za veću učinkovitost potrošnje goriva, iMT odvaja motor od mjenjača nakon otpuštanja papučice gasa. Vozilo prelazi u režim rada lagane vožnje (coasting mode). *

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom kombinira učinkovitost goriva i zabavu vožnje ručnog mjenjača s praktičnošću automatika.

Blagi hibridni sustav od 48 V.

Blagi hibridni sustav od 48 V podržava motor sa izgaranjem, dodajući električnu snagu tijekom različitih faza vožnje. Saznajte više o ovom inovativnom sustavu za uštedu goriva.

Uz mnoštvo pametnih tehnologija poput novog zaslona osjetljivog na dodir i pet godina besplatno korištenje Bluelink® povezanih usluga automobila, i30 omogućuje vam lako povezivanje na svakom putovanju. Bluelink pruža besprijekornu interakciju s mrežnim prepoznavanjem glasa i aplikacijom za pametni telefon za kontrolu vašeg automobila. Hyundaijeve LIVE usluge omogućuju vam pristup prometnim informacijama u stvarnom vremenu, parkiranju, vremenu i POI informacijama.

Apple CarPlay™ i Android Auto™.

i30 kompatibilan je s Apple CarPlay™ i Android Auto™ tako da možete priključiti pametni telefon i zrcaliti njegov sadržaj na veliki zaslon.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Upravljajte automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Bluelink® povezane automobilske usluge donose besprijekornu povezanost izravno u i30 Fastback s mrežnim prepoznavanjem glasa i nizom značajki kako bi vaša vožnja bila ugodnija. Uz značajke kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, u navigacijski sustav uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na Hyundai LIVE usluge.

Uživajte u preciznijim predviđanjima prometa, preciznijim vremenima dolaska i pouzdanijim proračunima ruta koje pruža novi Hyundai Cloud poslužitelj.

Možda ćete morati parkirati prije nego što stignete do stvarnog odredišta. Navigaciju iz automobila možete predati aplikaciji Bluelink. Uz proširenu stvarnost, telefon će vas voditi točno kamo želite ići.

Aplikacija Bluelink® za pametni telefon

Pomoću aplikacije Bluelink možete daljinski zaključati i otključati svoj i30 Fastback ili pronaći svoj automobil kada se ne sjećate gdje je točno parkiran. Aplikacija će vam također poslati alarm ako netko pokuša provaliti. A reći će vam i ako želite znati je li tlak u gumama u redu.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

Poboljšani Hyundai SmartSense paket – naši vrhunski napredni sustavi za pomoć vozaču – sada je u potpunosti integriran u i30 Fastback, pružajući sigurnost vama i smirenost onima koje volite.

Manje stresa i maksimalna vidljivost. HBA ne otkriva samo vozila koja dolaze, već i vozila u istom traku koja se nalaze ispred vas i prema potrebi prebacuje na kratka svjetla.

Prepoznaje znakove za ograničenje brzine na cesti i prikazuje znakove ograničenja brzine i zabranjenog pretjecanja u stvarnom vremenu na zaslonu navigacijskog sustava i na ploči s instrumentima.

Tko kaže da aktivan životni stil ne može biti elegantan i udoban? Uz vrhunsku liniju značajki za udobnost, također je jednostavan i opuštajući.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.