Sportski, povezan i sofisticiran

i30 Fastback čini dolazak na odredište zabavnijim. Sa spuštenom karoserijom, sportskim podešavanjem ovjesa i moćnim turbo motorima, ne samo da izgleda lijepo nego su mu takve i performanse. Također vam omogućuje besprijekorno povezivanje koju očekujete i inovativnu tehnologiju koja olakšava život.

Uz jedinstveni tip karoserije, novi i30 Fastback sportskiji je i okretniji od rođaka s 5 vrata.
S 15% čvršćim ovjesom za bolju dinamiku vožnje, ovjes je također spušten zbog boljeg izgleda i poboljšanog upravljanja.
Odaberite između dva smanjena turbo-benzinska motora koji poboljšavaju kako performanse i tako i ekonomičnost.

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT)

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom kod Hyundai i30 Fastback-a kombinira ekonomičnost goriva i zabavu u vožnji kao s ručnim mjenjačem uz praktičnost automatskog mjenjača. Promjena stupnjeva prijenosa izrazito je brza, glatka i zabavna. Dostupna su 3 načina vožnje: Normal, Eco i Sport. Ili ako vam je draže, na raspolaganju vam je i 6-stupanjski ručni mjenjač.

Uz Hyundai SmartSense, naše napredne sustave pomoći za vozača, Hyundai i30 Fastback vodeći je u svom segmentu po pitanju najnovijih sigurnosnih tehnologija. Izrađen kako biste vi vozili sigurnije i mirnije.

Noću, sustav HBA otkriva vozila koja vam dolaze u susret te vozila ispred vašega i po potrebi prebacuje na kratka svjetla, smanjujući efekt zasljepljivanja drugih vozača. Ako nisu otkrivena druga vozila, sustav automatski ponovno aktivira duga svjetla i time povećava vidno polje vozača.

Kad se prepozna uzorak umora ili rastresenosti, sustav DAW privlači pozornost vozača zvučnim upozorenjem i skočnim prozorom s porukom u kojoj mu predlaže stanku.

Prepoznaje znakove ograničenja brzine na cesti i u stvarnom vremenu prikazuje znakove ograničenja brzine i znakove zabrane preticanja i na zaslonu navigacijskog sustava i na TFT zaslonu.

Opremljen impresivnom paletom pametnih praktičnih značajki Hyundai i30 Fastback ima i najmodernije povezivanje
i sustave pomoći za vozača koje svako putovanje čine mirnijim.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.