Pokažite da vam je stalo.

Vaša potreba za individualnošću i vrhunskim dizajnom zadovoljena je glatkim linijama i savršenim proporcijama i30 Fastbacka. Visokokvalitetni i pedantni detalji Hyundai originalne dodatne opreme pokazat će vašu brigu za dobre stvari u životu.

Uživajte u dvostrukoj zaštiti s dvije preklopne površine – visokokvalitetnim velurom s jedne strane i elastičnom završnom obradom otpornom na prljavštinu s druge – kako bi odgovaralo cijelom nizu tereta koji vam je potreban za različite životne situacije. S pritisnim gumbima za fiksiranje preklopnog poklopca branika za dodatnu zaštitu.

Stavite u svoje vozilo izdržljivu podnu oblogu dobrog izgleda od visokokvalitetnog velura. Prostirke po mjeri imaju i30 logo u prednjem redu i drže se na mjestu s točkama za pričvršćivanje i protukliznom podlogom.

Koliko god ekstremno vrijeme, koliko god ekstremna bila vaša avantura, ove izdržljive i jednostavne za čišćenje podne prostirke rade zaštitu od mokrih, blatnih ili pjeskovitih cipela. S prilagođenim oblikom, i30 logotipom u dvije različite boje i točkama za pričvršćivanje koje ih čvrsto drže na mjestu.

Dopunite samouvjereni i bezvremenski dizajn vašeg novog i30 svojim izborom dodatne opreme koja je istovremeno i elegantna i praktična.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašim i30 Fastbackom. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.