Osvježen iznutra i izvana.

Dizajn i30 je odavno prepoznat kao bezvremenski. S osvježenim prednjim i stražnjim dijelom te interijerom, njegov će izgled zadovoljiti sve one vozače koji traže moderan, uglađen i hrabar dizajn automobila.

Prva faza postupka je planiranje dizajna. Ovdje je izazov pogoditi izgled koji neće biti u trendu samo u sadašnjosti, već i u budućnosti. Hyundai proučava lokalne trendove i životne stilove u čitavom svijetu kako bi kreirao originalne slike i koncepte.

“Novi i30 ima vrlo univerzalnu privlačnost zahvaljujući velikom izboru tipova karoserija, motora, sigurnosnih značajki i značajki povezivanja.”

Richard Haleš, Specijalist marketinga proizvoda

Vanjski dizajn koji je uvijek izdvajao nagrađivani i30 sada je osvježen s mnogim uglađenim dizajnerskim elementima. Prednji kraj naglašava moderniji stav. Stražnji kraj naglašava profinjenost. Tri nove vanjske boje daju nove mogućnosti za vaš osobni izražaj.

Izgleda šire i modernije te naglašava snažnu pojavu i30. 3D uzorak naglašava rešetku izaziva pouzdanu agilnost.

Moderan novi dizajn osvjetljenja sadrži opcionalna integrirana dnevna svjetla u obliku slova V, kao i tanja glavna svjetla s najnovijom LED tehnologijom.

Čistim profilom dominira neprekinuta uglađena karakterna linija koja se proteže od prednjih svjetala do stražnjih kombiniranih svjetala.

Opcijski redizajnirani 16-inčni ili 17-inčni aluminijski naplatci s dijamantnim rezom zaokružuju bočni pogled na i30.

Stakleni krov s nagibom i klizanjem širokog otvora pruža otvorenu i prozračnu atmosferu.

Donja linija branika potpuno je redizajnirana i sada je istaknuta dvostrukim kromiranim okvirima za ekskluzivan dojam.

LED stražnja kombinirana svjetla slijede V oblik s prednjeg kraja zbog simetričnog učinka, istovremeno osiguravajući maksimalnu vidljivost i sigurnost.

Vaš individualni stil.

Uz izbor od 9 različitih boja karoserije, sami birate izgled svog i30.

Jedinstveni dizajnerski izraz Hyundaija i30 pokazuje se i u unutrašnjosti. Upečatljivi detalji i visokokvalitetne površine očekuju vas unutar osvježene kabine. Nove boje, opcije presvlaka sjedala i najnovija multimedijska tehnologija pozivaju vas da sjednete i uživate u sigurnoj i udobnoj vožnji.

10,25-inčni zaslon osjetljiv na dodir omogućuje jednostavan pristup značajkama automobila, infotainmentu, navigacijskom sustavu i aplikacijama za pametne telefone.

Ažurirani otvori za zrak poboljšavaju dojam prostranosti i prozračnosti unutar elegantne kabine.

Udoban naslon za ruku prema želji se može pomicati naprijed i natrag. Poklopac se može podići kako bi se otvorio pretinac za odlaganje.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.