Krećite se s vremenom.

Rijetko se pojavi novi automobil koji izgleda tako dobro i koji daje tako dobar osjećaj. To je ono što novi i30 Hatchback čini novim automobilom za ljude. Odaberite željenu originalnu Hyundai dodatnu opremu, precizno izrađenu da savršeno pristaje i čini ga još privlačnijim..

Revolucionarno osvjetljavanje tla. Ovi LED projektori za vrata se aktiviraju svaki put kada se otvore prednja vrata vašeg i30 – sjaje suptilnim, ali oštrim sjajem na tlu za jedinstveno elegantan ulazak, zajedno s i30 logom.

Dobijte više prostora za svoje avanture. Ove sigurne, lagane poprečne šipke su namjenski izrađene za i30 Karavan krovne tračnice i jednostavne su za ugradnju. Tako možete krenuti na buduća putovanja sa svime što vam treba.

Dopunite samouvjereni i bezvremenski dizajn vašeg novog i30 svojim izborom dodatne opreme koja je istovremeno i elegantna i praktična.

Atraktivno oblikovani aluminijski naplatci koji daju dašak elegancije i sportskog duha.

Čvrsti dodaci koji vam olakšavaju da svoj životni stil nosite sa sobom u sve svoje avanture.

Održavanje vašeg novog i30 čistim i urednim također će pomoći u očuvanju njegove vrijednosti i dobrog izgleda.

Koliko god ekstremno vrijeme, koliko god ekstremna bila vaša avantura, ove izdržljive i jednostavne za čišćenje podne prostirke rade zaštitu od mokrih, blatnih ili pjeskovitih cipela. S prilagođenim oblikom, i30 logotipom u dvije različite boje i točkama za pričvršćivanje koje ih čvrsto drže na mjestu.

Od vrtlarskih alata do obiteljskih ljubimaca – neki teret može biti potencijalno mokar ili prljav. Ova izdržljiva i vodootporna obloga s podignutim rubovima ipak će održati vaš prtljažnik čistim. S teksturiranom protukliznom površinom koja sprječava kretanje tereta. Izrada po mjeri za i30.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašim i30. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.