Sljedeća razina električnih performansi.

Pružajući uzbudljivu dinamiku vožnje i baterijski sustav od 800 volti za ultra-brzo punjenje, ovaj revolucionarni elekrificirani Streamliner pruža uzbudljive performanse – izgrađen na najsuvremenijoj namjenskoj EV platformi koja je ništa manje od tehnološke prekretnice.

Ovisno o vašim potrebama mobilnosti i željenim performansama, svoj IONIQ 6 možete opremiti standardnom baterijom ili baterijom dugog dometa – kao i pogonom na sve kotače ili pogonom na stražnje kotače.

Prilagodite performanse pritiskom na gumb.

Stvorite personalizirano iskustvo vožnje – IONIQ 6 vam daje širok raspon parametara performansi koje možete prilagoditi svom raspoloženju i situaciji.

E-Active Sound Design + BOSE.

Novi zvuk električne vožnje. Uživajte u emocionalnijem iskustvu vožnje uz e-Active Sound Design. Ova prva Hyundai značajka proizvodi virtualni zvuk vožnje putem namjenskih kontrolera i vrhunskog audio sustava BOSE za zanimljivije iskustvo vožnje. Optimalni zvuk prilagođen je kabini uzimajući u obzir varijable kao što su brzina, okretni moment i vozačevo ubrzanje.

Shift-by-wire & i- Pedal.

Uživajte u kontroli vrhom prsta. Elegantni mjenjač rotacijskog tipa nalazi se na stupu upravljača. Rukovanje je brzo, intuitivno i precizno.

Prilagodite razinu regenerativnog kočenja s ručicama mjenjača postavljenim na upravljaču – koristeći motor za usporavanje automobila i punjenje baterije.

Opremljen inovativnim sustavom baterija od 800 V za neka od najbržih mogućih vremena punjenja danas, IONIQ 6 također je kompatibilan za punjenje od 400 V i AC punjenje.

Brže ulazite i izlazite iz stanica za brzo punjenje. Tehnologija 400V i 800V daje vam fleksibilnost korištenja drugog punjača ako je jedna vrsta zauzeta.

Snažni ugrađeni punjač daje vam mnogo fleksibilnosti za normalno (AC) punjenje – preko noći kod kuće, vani u trgovinama ili na javnom parkiralištu.

Vrhunske performanse punjenja.

IONIQ 6 vam pruža niz fleksibilnih mogućnosti punjenja. Dodajte 351 km dometa u samo 15 minuta na ultrabrzoj stanici za punjenje ili u potpunosti napunite kod kuće preko noći pomoću AC zidne kutije. Opremljen inovativnim sustavom baterija od 800 V za najbrža moguća vremena punjenja danas, također je kompatibilan za punjenje od 400 V i AC punjenje.

Više o osnovama vožnje na električni pogon.

Saznajte više o vremenu punjenja, kućnim zidnim kutijama, kabelima i utikačima te cijenama.

Razlozi za prelazak na električnu energiju

Otkrijte više o IONIQ-u 6.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.