Postavljanje novih standarda.

Svojim impresivnim rasponom vrhunske pametne tehnologije TUCSON Plug-in Hybrid postavlja nove standarde u segmentu kompaktnih SUV-ova. Uživajte u najnovijoj povezanosti, najboljim sigurnosnim značajkama u klasi i naprednim sustavima za pomoć vozaču.

TUCSON-ov plug-in hibridni sustav pruža maksimalnu učinkovitost goriva i ozbiljna uzbuđenja u vožnji. Temelji se na snažnoj kombinaciji 1,6-litrenog T-GDi Smartstream motora uparenog s električnim motorom od 66,9 kW, kojeg pokreće litij-polimerska baterija od 13,8 kWh. Zajedno, benzinski motor i električni motor isporučuju maksimalnu snagu od 265 KS i maksimalni okretni moment od 304 Nm.

Snažni električni motor od 66,9 kW isporučuje trenutni okretni moment od 304 Nm, što dodaje sportsku električnu prednost ubrzanju i performansama TUCSON Plug-in Hybrida.

Litij-ionska polimerna baterija od 13,8 kWh pohranjuje električnu energiju proizvedenu u sustavu regenerativnog kočenja, koja se zatim koristi za napajanje elektromotora.

1,6-litreni T-GDi motor ima Hyundaijevu jedinstvenu tehnologiju kontinuirano promjenjivog trajanja ventila, koja optimizira performanse motora i učinkovitost goriva.

Želite preuzeti kontrolu? U sportskom načinu rada brzine možete mijenjati koristeći ručicu mjenjača na upravljaču.

Protok energije.

Ovisno o situaciji u vožnji, TUCSON Plug-in Hybrid se neprimjetno prebacuje između svog benzinskog motora i električnog motora, ponekad koristeći oba. Sustav regenerativnog kočenja puni bateriju koristeći elektromotor za usporavanje automobila. Energija pohranjena u bateriji zatim pokreće električni motor koji pomaže pri ubrzanju, vožnji uzbrdo i maloj brzini. Ovaj složeni protok energije ilustriran je u ovim animacijama.

Više performansi. Manje emisija. Tehnologija motora CVVD.

Hyundai je prvi na svijetu razvio tehnologiju s vremenski promjenjivim upravljanjem otvaranja ventila (CVVD). Optimizira performanse motora i učinkovitost goriva, a istovremeno je i ekološki prihvatljiv. Tehnologija upravljanja ventilima regulira trajanje otvaranja i zatvaranja ventila zavisno o uvjetima vožnje.

Zahvaljujući Hyundaijevoj inovativnoj tehnologiji pogonskog sklopa, punjenje može biti brzo i praktično. Možete puniti na javnoj AC punionici, kućnoj zidnoj kutiji ili utičnici. A kada ste uključeni kod kuće, možete daljinski zakazati punjenje putem svog pametnog telefona i Bluelink® aplikacije tijekom sati nižih cijena.

Pronađite stanicu za punjenje i parkirno mjesto!

TUCSON Plug-in Hybrid dolazi sa svime što vam je potrebno za uživanje u električnoj mobilnosti u svom najboljem izdanju. Njegova besplatna pretplata na LIVE usluge omogućuje vam pristup informacijama u stvarnom vremenu o stanicama za punjenje električnih vozila, parkiranju na ulici i izvan nje te prodajnim mjestima Hyundaija. Štoviše, također vam pruža prometne informacije u stvarnom vremenu, kao i upozorenja na kamere koje bilježe brzinu*, online pretraživanje točaka interesa (POI) i vremenskih uvjeta.

Naravno, TUCSON Plug-in Hybrid također je nadograđen sa svim najnovijim tehnologijama poput zrcaljenja pametnih telefona i vrhunskim značajkama povezivanja poput Bluelink® povezane usluge automobila, što vam omogućuje upravljanje funkcijama automobila s vašeg pametnog telefona – ili glasom. Besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge uključena je u navigacijski sustav na velikom 10,25-inčnom zaslonu.

Novi 10,25-inčni zaslon osjetljiv na dodir neprimjetno se uklapa u cijelu konzolu osjetljivu na dodir. Sve kontrole za navigaciju, infotainment i klima-uređaj su dodirne.

Digitalna ploča s instrumentima otvorenog stila poboljšava visokotehnološki štih kokpita. Kućište ploče s instrumentima je uklonjeno kako bi se naglasio osjećaj otvorenosti.

Glasovnom naredbom aktivirajte i kontrolirajte značajke poput klimatskih postavki, infotainment sustava i vrata prtljažnika, kao i grijanje upravljača.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vašu vožnju učinili praktičnijom.

Sve o Bluelink® povezivanju

Svestran i povezan, potpuno TUCSON Hybrid također nudi vrhunski komfor i udobnost. Pametne značajke poput sklopivih sjedala na daljinu i pametnog uređaja za ulazak u vozilo, čine utovar tereta i ulazak te izlazak sa stražnjih sjedala brzim i jednostavnim. A vašim će se putnicima svidjeti grijana sjedala sprijeda i straga, kao i trozonski klima-uređaj s otvorima ventilacije s neizravnim puhanjem zraka za ugodnije unutarnje okruženje.

Pametna vrata prtljažnika.

Uživajte u laganom utovaru. Vrata prtljažnika automatski se otvaraju kad se blizina pametnog ključa otkrije na 3 sekunde – što je posebno praktično kada imate pune ruke kada izlazite iz trgovine. Štoviše, visinu dizanja možete postaviti na različite postavke prema vašim željama.

Ova pametna značajka omogućuje vozaču da uzdužno pomiče sjedalo i naslon sjedala pomoću gumba za lakši ulazak i veću udobnost.

Za veću udobnost i svestranost, stražnja sjedala sada se mogu preklopiti u omjeru 40:20:40. Štoviše, daljinski sklopive poluge na bočnim stranicama prtljažnika omogućuju vam daljinsko preklapanje sjedala.

Zahvaljujući pametnom postavljanju visokonaponske baterije na podvozje, TUCSON Plug-in Hybrid unutra nudi velikodušan prostor i prostor za noge. Putnici straga mogu uživati u 955 mm prostora za noge.

Iskusite novu razinu upravljanja klimatizacijom.

Budimo iskreni. Svatko je drugačiji. Neki vole vruće, a drugi žele hladnije. Zato smo potpuno novi TUCSON opremili tehnologijom Multi-Air Mode. Širi zrak kroz neizravni i izravni otvor za zrak tako da zrak puše nježnije, ali ukupni volumen vjetra ostaje isti. A trozonska kontrola klime omogućuje vam postavljanje različitih temperaturnih zona za vozača, suvozača i putnike na stražnjim sjedalima.

S najboljim u klasi naprednim sustavima za pomoć vozaču i aktivnim sigurnosnim paketom s nizom inovativnih značajki, potpuno novi TUCSON Plug-in Hybrid pruža još više mira. Opremljen poboljšanim sustavom sa sedam zračnih jastuka, ima u prvom redu središnji bočni zračni jastuk, značajku jedinstvenu za ovaj segment. Sprječava sudaranje putnika u prvom redu, smanjujući rizik od ozbiljnih ozljeda.

Pomoć u vožnji autocestom (Highway Drive Assist, HDA).

Po prvi je put potpuno novi TUCSON Plug-in Hybrid opremljen Sustavom pomoći u vožnji autocestom (HDA). To je kombinacija Sustava za održavanje vozila u prometnom traku (LFA) i Pametnog tempomata baziranog na navigacijskom sustavu (SCC), koji koristi senzore i podatke s kartografije za sigurniju vožnju, kao i za automatsko podešavanje brzine ovisno o ograničenju brzine. Poseban gumb na upravljaču omogućuje vozaču da aktivira HDA samo jednim klikom.

Novi TUCSON Plug-in Hybrid može se sam daljinski uparkirati unatrag na parkirno mjesto i isparkirati prema naprijed pritiskom na gumb.

Sadrži poboljšani sustav sa sedam zračnih jastuka, uključujući središnji bočni zračni jastuk u prvom redu, koji je jedinstven u ovom segmentu.

Dodatno pazi na sigurnost vaše djece.

TUCSON Plug-in Hybrid nadograđen je sjajnom paletom napredne pametne tehnologije kako bi osigurao da vi – i vaša obitelj – budete sigurni i iskoristite svako putovanje na najbolji mogući način. Uključili smo nekoliko značajki koje vam pomažu da dodatno pripazite na svoje mališane.

Ova pametna značajka pomaže u izbjegavanju nesreća otkrivanjem vozila koja se približavaju odostraga i prikazujući upozorenje u klasteru i vanjskom retrovizoru, kao i zvučnim upozorenjem.

Ultrazvučni senzori otkrivaju kretanje putnika, omogućujući vozaču da bude obaviješten ako djeca ili kućni ljubimci slučajno ostanu u automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.