TUCSON Plug-in Hybrid N Line.

S plug-in hibridom dajete izjavu o učinkovitosti. Odabirom N Line opreme inspirirane automobilizmom dajete izjavu o performansama. N Line nudi dinamičan stil, opcijski elektronički kontrolirani ovjes i kombiniranu snagu benzinskog i električnog motora od 265 KS.

TUCSON Plug-in Hybrid ima široku paletu dizajnerskih naglasaka inspiriranih automobilizmom, dodajući uzbudljiv štih performansi: Agresivno ponovno osmišljen prednji kraj okrunjen je jedinstvenom N Line verzijom rešetke s parametarskim skrivenim svjetlima i profinjenim usisnicima zraka. Crni okvir uokviruje LED prednja svjetla. Obloge u boji karoserije, branik i bočne letvice upotpunjuju sportski dojam.

Prednja strana istaknuta je svijetlo srebrnom zaštitnom pločom, ekskluzivnom N Line rešetkom i pravokutnim N Line branikom sa sportskim poboljšanjima usisnika zraka.

Bočne letvice energičnog izgleda u boji karoserije stvaraju dinamičnije proporcije i linije za vitkiji izgled.

Pravokutni stražnji branik i sportski auspuh s dvostrukim ispušnim cijevima usklađeni su sa svijetlo srebrnom kliznom pločom, koja je naglašena crvenom reflektorskom trakom.

TUCSON Plug-in Hybrid N Line otvara potpuno novu sportsku razinu. Samo sjednite u nadograđeni kokpit i odmah ćete osjetiti njegove korijene u moto sportu. Sportska sjedala N Line, obloge vrata i nasloni za ruke odlikuju se N logotipom i crvenim kontrastnim šavovima. Ostali N dizajnerski elementi mogu se naći i na poklopcu shift-by-wire konzole.

Sportska sjedala N Line drže vas pod kontrolom i ugodno smještenima s izvrsnom lumbalnom potporom, a obložena su luksuznom mješavinom perforiranog crnog antilopa i kože.

N logotip nalazi se na elegantnoj presvlaci na središnjoj konzoli koja ima elegantnu tamnu završnu obradu.

Zahvaljujući kombiniranom 265 KS 1,6-litarskom T-GDi Smartstream motoru i elektromotoru od 66,9 kW i opcijskom elektronički kontroliranom ovjesu (ECS) dobit ćete N Line agilnost i odziv inspirirane automobilizmom u Plug-in Hybrid SUV-u.

Pogonski sklop.

TUCSON N Line je dostupan s raznim pogonskim sklopovima za snagu i učinkovitost, koji su dostupni s različitim razinama elektrifikacije ili bez njih. Plug-in hibridna verzija dostupna je s 4WD.

1,6-litreni T-GDi Smartstream motor u kombinaciji s električnim motorom daje ukupnu snagu od 265 KS.

Električni motor od 66,9 kW isporučuje 304 Nm trenutnog momenta, što dodaje sportsku prednost ubrzanju i performansama TUCSON Plug-in Hybridu N Line.

Litij-ionska polimerna baterija od 13,8 kWh pohranjuje električnu energiju proizvedenu u sustavu regenerativnog kočenja, koja se zatim koristi za napajanje elektromotora.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.