Značajke za opuštenu vožnju

Novi Tucson nudi široku paletu pametnih značajki i sustava koji pružaju više udobnosti i pogodnosti za sve putnike.

Novi Tucson ima najmoderniju ponudu pogonskih agregata koji su optimizirani za poboljšanje emisija CO₂.
Svi su motori u skladu s najnovijim Euro 6D-Temp standardom emisija.

Hyundai Tucson Mild Hybrid

Novi 48V blagi hibrid

Novi Tucson dostupan je i s 48V blagim hibridnim pogonskim sustavom koji pomaže u smanjenju potrošnje goriva i emisije CO2. Značajno poboljšava uštedu goriva i emisiju CO2 do 11%, ovisno o specifikaciji vozila*. (* NEDC 2.0) Dostupan u kombinaciji s dizelskim motorima U 1.6 i R 2.0 CRDi, 48V električni sustav pomaže motoru s izgaranjem u glatkom pokretanju i ubrzanju, opskrbljujući ga s do 12kW dodatne snage.

Naglašen hibridni sustav

Sljedeće ilustracije ističu kako 48V blagi hibridni pogonski sustav podržava motor s izgaranjem dodajući električnu energiju tijekom različitih faza vožnje. Saznajte više o ovom inovativnom sustavu za uštedu goriva klikom na slider ispod.

Uz Hyundai SmartSense, naše najsuvremenije napredne sustave pomoći vozaču, novi Tucson nudi najnoviju tehnologiju aktivne sigurnosti – za pružanje veće zaštite i mira.

Novi Tucson sadrži značajke za jednostavno povezivanje telefona i primanje informacija u stvarnom vremenu o vašoj vožnji.

Zadržite kontrolu i ostanite povezani bez skidanja ruku s upravljača – daljinsko upravljanje na upravljaču pruža više udobnosti.

Dostupni su priključci za povezivanje većine vrsta reproduktora osobne glazbe, uključujući USB memorijske uređaje.

KRELL Premium zvučni sustav donosi odlične performanse zvuka. 10 vrhunskih zvučnika i vanjsko pojačalo omogućuju doživljaj posebnog surround zvuka svim putnicima u vozilu.

Brže dođite na odredište uz usluge u stvarnom vremenu

Tucson dolazi sa svime što vam je potrebno da vožnja bude manje stresna – i da vas brže dovede na odredište. Besplatna pretplata na Hyundai LIVE usluge omogućava vam pristup informacijama u stvarnom vremenu o cijenama goriva i lokacijama crpki, prometnim informacijama, vremenskim prilikama i točkama interesa (POI), kao i parkiranju na ulici i izvan nje i Hyundai zastupnicima – pa čak i upozorenjima o kamerama koje bilježe brzinu (gdje je to dopušteno zakonom).

Novi Tucson nudi širok spektar pametnih značajki i sustava koji pružaju više udobnosti i praktičnosti za sve putnike.

Novi 8” navigacijski zaslon omogućuje vam brz pristup informacijskim i  zabavnim sadržajima i navigaciji, LIVE uslugama, Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Smještena u središnjoj konzoli, podloga za bežično punjenje (Qi standard) omogućuje jednostavno punjenje kompatibilnih pametnih telefona s omogućenom značajkom Qi, bez upotrebe kabela.

Uživajte u jednostavnom i praktičnom utovaru. Sustav automatski otvara prtljažnik sve dok se pametni ključ nalazi u zoni otkrivanja na 3 ili više sekundi.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?