Ostavite veliki dojam. Pri dolasku i odlasku.

Glatko mišićava vanjština potpuno novog Hyundai i10 dizajnirana je kako bi automobilu dala sportski tehnički izgled uz maksimalan unutarnji prostor. Ova ravnoteža precizne izvedbe i inspirativnog dobrog izgleda također se odražava u originalnoj Hyundai dodatnoj opremi za potpuno novi i10. 

Nikada se više ne osjećajte bespomoćno dok tražite nešto u mraku – i nikada nemojte pritom stati u nešto. LED svjetla prtljažnika i vrata prtljažnika se pale čim otvorite vrata prtljažnika. Uživajte u savršenoj vidljivosti unutar i izvan svog prtljažnika!

Stvorite dojam još većeg sportskog duha i brzine s upečatljivim trkaćim prugama na haubi i krovu. Dostupne u sjajnoj bijeloj, mat crnoj ili morsko plavoj boji, ove naljepnice za karoseriju su prilagođene da odgovaraju konturama vašeg i10.

Svom vozilu predstavite izdržljivu podnu oblogu dobrog izgleda, od visokokvalitetnog velura. Prostirke po mjeri imaju i10 logo u prednjem redu i drže se na mjestu pomoću točaka za pričvršćivanje i protuklizne podloge.

Istaknite se iz gomile ovim zadivljujućim asortimanom i10 pribora za styling. Od šarenih stilskih kompleta, sportskih naljepnica na karoseriji i odvažnih aluminijskih naplataka do privlačne LED rasvjete – prilagodite svoj izgled i Go Big.

Pojačajte protok pomoću ovih privlačnih sportskih pruga dizajniranih da istaknu isklesani donji struk.

Istaknite osjećaj dinamičnog kretanja brzinskim prugama na naglašenoj liniji koja teče od prednjih do stražnjih svjetala.

Prilagodite kružne otvore za zrak s privlačnim ukrasima dostupnim u tri boje

Za ljetno sunce ili zimski snijeg, potpuno novi i10 vaš je pametan suputnik na gradskim ulicama i seoskim cestama. I bez obzira kamo vas odvede vaš užurbani život, Hyundai originalna dodatna oprema nudi širok raspon elegantnih i praktičnih rješenja koja će štiti vaš i10 tako da će uvijek izgledati jednako dobro kao onog dana kada ste ga kupili.

Komplet blatobrana.

Za vrijeme vožnje po lošem vremenu ili po neravnom terenu, ovi elegantno oblikovani blatobrani po mjeri tvore učinkovit štit za podvozje, pragove i vrata vašeg i10 od prekomjerne prljavštine, bljuzge ili prskanja blata.

Lijepi i funkcionalni, ovi stilski aluminijski naplatci ostavljaju nezaboravan prvi dojam. Nadogradite svoju vožnju kompletom odvažnih kotača stvorenih prema Hyundaijevim standardima visoke preciznosti inženjeringa i dizajna.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašim i10. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.