N Line – vrlo sportski stav.

Krenite na sljedeću razinu pomoću privlačnih dizajnerskih elemenata preuzetih izravno iz N serije visokih performansi. Uz niz ekskluzivnih dizajnerskih značajki, i10 N Line nudi i veće sportsko iskustvo vožnje s opcijom snažnog motora od 100 KS.

Dovoljan je samo jedan pogled da bismo vidjeli korijene automobilizma u potpuno novom i10 N Line. Poboljšanja vanjskog dizajna uključuju redizajniranu rešetku i branike, što daje dinamičan izgled koji podsjeća na revolucionarni i30 N. Ekskluzivni 16-inčni aluminijski naplatci i LED dnevna svjetla ističu prepoznatljiv dizajn, naglašavajući sportski stav automobila.

16-inčni aluminijski naplatci koji privlače pažnju stvoreni su ekskluzivno za potpuno novi i10 N Line i imaju privlačan crveni prsten.

Agresivno režirani prednji kraj sadrži sportski branik i kliznu ploču, a okrunjen je jedinstvenom N Line rešetkom s crvenim naglascima.

Dijagonalna LED dnevna svjetla (DRL) ostavljaju snažan sportski dojam i danju i noću.

Jedinstveni C-stup u obliku slova X ima i10 logotip u crvenoj boji, što je još jedan znak da ova razina opreme ima sportski štih.

Sjednite u nadograđeni kokpit potpuno novog i10 N Line i odmah ćete osjetiti njegovo automobilističko naslijeđe. Ekskluzivni N Line upravljač i mjenjač poboljšani su crvenim prstenima za ventilaciju postavljenim na crnoj upravljačkoj ploči. Sportska sjedala nude veću podršku za sportsku vožnju.

N Line upravljač ima perforiranu kožnu završnu obradu s crvenim kontrastnim šavovima i sportskim metalnim krakovima.

N Line mjenjač sadrži sportske metalne naglaske, crvenu trkačku liniju i kožne umetke za bolje prianjanje i još veći osjećaj automobilizma.

U unutrašnjosti se također nalaze dinamični crveni prsteni za ventilaciju i crveni kontrastni šavovi na sportskim sjedalima.

Sportske metalne papučice poboljšavaju dinamično iskustvo vožnje. Imaju brušeni metalni završetak s gumenim jastučićima otpornim na klizanje za veću kontrolu.

Potpuno novi i10 N Line dostupan je s ekskluzivnim trocilindričnim 1,0-litrenim T-GDi motorom sa 100 KS i okretnim momentom od 172 Nm. Ovo je dodatak na četverocilindrični 1,2-litreni MPi sa 84 KS i okretnim momentom od 118 Nm. Oba motora dostupna su s ručnim mjenjačem s pet stupnjeva prijenosa.

Trocilindrični T-GDi, dostupan u potpuno novom i10 N Line, isporučuje maksimalnu snagu od 73,6 kW (100 KS) pri 4500 o/min.

Potrošnja goriva (kombinirani ciklus ispitivanja) za Hyundai i10 N Line 1,0 litara T-GDi u l/100 km: 5,4; Emisije CO2 (kombinirani ciklus ispitivanja) u g/km: 123 (WLTP).

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.