Pametno povezivanje i napredna sigurnosna tehnologija

i30 s pet vrata trese tržište osvježavajućim spojem sofisticiranog dizajna,
pametnim povezivanjem i naprednom sigurnosnom tehnologijom.

Svi i30 motori udovoljavaju Euro 6d-TEMP standardima emisije. Novi 1.6-litreni Smartstream dizel smanjuje emisiju CO2
i poboljšava ekonomičnost goriva. Turbopunjeni benzinski motori također pružaju snažne performanse.
Dostupno sa 6-stupanjskim ručnim ili 7-stupanjskim automatskim mjenjačem, oštrijim upravljačem i okretnijim upravljanjem,
što dovodi do snažnog iskustva vožnje.

7-stupanjski mjenač s dvostrukom spojkom (DCT).

Posebno razvijen 7-DCT mjenjač dodatno naglašava dinamiku uz optimalnu potrošnju goriva. Mijenjanje stupnjeva prijenosa izrazito je brzo, glatko i pravi je užitak. Za odabir su dostupna 3 načina vožnje: Normal, Eco i Sport.

Sa svojim opsežnim nizom standardnih sigurnosnih značajki, novi Hyundai i30 nudi svim svojim putnicima veću sigurnost i mir.

Kad se prepozna uzorak umora ili rastresenosti, sustav DAW privlači pozornost vozača zvučnim upozorenjem i skočnim prozorom s porukom u kojoj mu predlaže stanku.

Prepoznaje znakove ograničenja brzine na cesti i u stvarnom vremenu prikazuje znakove ograničenja brzine i znakove zabrane preticanja i na zaslonu navigacijskog sustava i na TFT zaslonu.

U skladu sa svojom elegantnom unutrašnjošću, potpuno novi Hyundai i30 nudi vrhunske sustave pomoći za vozača koji svako putovanje čine bezbrižnim.

Uživajte u manje gnjavaže i u većoj sigurnosti. Ultrazvučni senzori na branicima daju zvučna i vizualna upozorenja kada se otkriju prepreke.

Vrijeme je za aktiviranje parkirne kočnice? Samo pritisnite tipku. Električna parkirna kočnica lako se koristi, a također i oslobađa prostor između prednjih sjedala.

Besplatna pretplata na LIVE usluge navigacijskog sustava omogućava vam pristup informacijama u stvarnom vremenu o prometnim informacijama, upozorenjima o kamerama koje bilježe brzinu *, vremenskim prilikama i točkama interesa (POI).

Vozač i suvozač mogu pojedinačno podesiti željene temperature. Samo odaberite željenu temperaturu, a sustav će učiniti sve ostalo.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?