Izražajna iz svakog kuta

Samopouzdana i jedinstvena, nova KONA je dizajnirana da se ljudi okreću za njom – i da im zaigra srce. Smion vanjski dizajn privlači pažnju mišićavim skulpturalnim oblicima, elegantnim LED svjetlima i jedinstvenim detaljima koji naglašavaju jako Hyundaijevo SUV nasljeđe u njezinoj srži.

Vanjski izgled

Kombinacijom naglašenih linija i modernog stila, KONA je izražajna iz kojeg god kuta ju gledali. Mišićave površine slijevaju se u upečatljive kontrastno obložene blatobrane, ističući odvažan SUV dizajn.

Mogućnost odabira između različitih tonova boja krova i retrovizora dopušta vam kombinacije koje će savršeno odgovarati vašem stilu.

Mat srebrne naglašene linije protežu se cijelim bokom kako bi naglasile besprijekoran KONA stil.

Elegantni stražnji spojler ima integrirana LED svjetla za signalizaciju kočenja.

Prostrana i luksuzna unutrašnjost

Dizajnirana tako da unutra stane sve što vaš užurbani život zahtijeva – svestrana KONA nudi obilje prostora i za putnike i za teret. Nizak prtljažnik sa širokim otvorom čine utovar brzim i jednostavnim. Također je jednostavno podešavanje prtljažnog prostora: stražnja sjedala možete preklopiti u sekundi. Uz potpuno preklopljena sjedala, imate prostrani prtljažnik od 1.143 litre – pogodan za bijeg za vikend.

Visokokvalitetni materijali daju ostjetilan i profinjen doživljaj. Što se individualnosti tiče, prilagodite unutrašnjost kombinacijama boja. Nema više dosadnih ploča s instrumentima!

Ovaj kompaktni SUV ne kompromitira prostor: KONA ima velikodušan prostor za noge, ramena i glavu – dok nudi velikodušni kapacitet prtljažnika.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.