Usudite se biti drugačiji.

Uvijek odvažna i uistinu jedinstvena, KONA je sada doživjela sveobuhvatan redizajn, elegantnijih i profinjenijih linija, što je dodatno poboljšalo njen jedinstven i samopouzdan izgled – izdvajajući je od svakog SUV-a u klasi.

Upečatljiv novi vanjski dizajn ističe se svojom elegantnom sofisticiranošću i privlačnim, zaštitnim oblogama. Ispruženi poklopac motora oštro završava preko središnje rešetke svojim širokim, prepoznatljivim oblikom dajući novoj Koni snažniji izgled. Poboljšana LED dnevna svjetla pružaju uski, prodoran pogled na cestu koja je pred nama.

Privlačan novi glavni branik glatko se ulijeva u obloge luka kotača, čineći jedinstveni oklopljeni pojas ispod odvažne nove rešetke.

Sportska silueta naglašena je vizualnom vezom između bočnih nabora i oštrijeg, čišćeg i skladnijeg prednjeg dijela.

Novi stražnji branik slijedi koncept zaštitnog oklopa sprijeda i sa strane – a istaknut je robusnom novom kliznom pločom u metalik boji.

Izrazi se. Tvoj automobil. Tvoje boje.

KONA vam omogućuje miješanje i usklađivanje dizajna s vašim osobnim stilom. Sada je dostupno pet novih vanjskih boja, možete birati između 10 vanjskih boja koje nadopunjuju privlačnu siluetu. Povrh toga, opcija dvobojnog krova i odgovarajućih kućišta zrcala u Phantom Black boji omogućuje vam daljnje prilagođavanje kombinacija boja kako biste izrazili automobil koji će savršeno odgovarati vašem ukusu.

Prilagodite izgled dodatnom opcijom u dvobojnom stilu s krovom i odgovarajućim kućištima zrcala u Phantom Black boji.

Svestrana, udobna i povezana, nova unutrašnjost KONE dizajnirana je da izrazi moderniji i profinjeniji izgled od svog prethodnika. Robusna, ali profinjena – savršena za aktivan životni stil – nova dizajnerska rješenja uklapaju se u vanjski štih na svakom koraku. A što se tiče pametne tehnologije, možete birati između najnovijih najsuvremenijih mogućnosti povezivanja i udobnosti.

Zaslon osjetljiv na dodir od 10,25 inča omogućuje jednostavan pristup značajkama automobila, infotainmentu, navigaciji i vašim omiljenim aplikacijama i glazbi putem zrcaljenja pametnih telefona.

Još jedan vrhunac dizajna unutrašnjosti je nova tehnologija ambijentalnog osvjetljenja koja osvjetljava novu središnju konzolu i prostor za noge KONE.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.