You tech it.

Od performansi koje pojačavaju puls do impresivne Hyundai SmartSense tehnologije: potpuno nova KONA opremljena je tehnologijom ispred svog vremena.

Benzinski motor, 1.6 T-GDi razvija 177 KS s opcijskim 4WD, dok smanjeni 1.0 T-GDi razvija 120 KS s 2WD.
1.6 CRDi dizelski motor razvija 115 KS s ručnim mjenjačem, odnosno 136 KS s DCT-om (dostupan u verzijama 2WD i 4WD).

1-litreni benzinski T-GDi motor sa 120 KS i 1,6-litreni dizelski CRDi motor sa 115 KS dolaze sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem optimiziranim za manju potrošnju goriva.

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT) nudi udoban, eko i sportski način rada s određenim uzorcima mijenjanja stupnjeva prijenosa.

You grip it.

Uhvati zavoj. KONA nudi mogućnost pogona na sva četiri kotača (4WD) za optimalno rukovanje i prolaženje kroz zavoje. Uz 4WD vožnja po klizavim površinama i neravnim izvangradskim putevima sigurnija je i puno zabavnija. Sa sklopom za naprednu kontrolu držanja podloge i naginjanja u zavojima kojim se poboljšava agilnost i stabilnost, aktivno se raspodjeljuje okretni moment prilikom ubrzavanja u zavojima. Sustav je dostupan kao opcija s motorima 1.6 T-GDi i 1.6 CRDi (136 KS).

Potpuno nova KONA pruža očekivano besprijekorno povezivanje i inovativnu tehnologiju koja olakšava život – poput projekcijskog zaslona,
bežičnog punjenja za telefon i visoko postavljenog zaslona osjetljivog na dodir ”floating” tehnologije za bolju vidljivost i lakši pristup.

Novi projekcijski zaslon ima odličnu vidljivost koja je vodeća u klasi, te unapređuje sigurnost time što projicira važne informacije poput brzine, navigacijskih komandi i upozorenja točno u razini vaših očiju.

Zaslon veličine 8” osjetljiv na dodir objedinjuje 3D navigaciju, medijske funkcije i funkciju povezivanja s pametnim telefonom. Dolazi uz besplatnu 5-godišnju pretplatu na LIVE usluge, s informacijama u stvarnom vremenu o cijenama goriva, dostupnom parkiranju, kontroli brzine*, točkama interesa (POI) i još mnogo toga.

LCD zaslon putnog računala u boji, veličine 4.2″, optimalno postavljen i dobre čitljivosti, pokazuje važne informacije za vozača kao što su temperatura, preostali domet i potrošnja goriva.

Ostanite online u gradu ili budite izvan mreže, krenite izvan ceste i odvrnite glazbu na najjače. Vrhunski zvučni sustav KRELL pruža izvrsne performanse zvuka tako da možete „rokati“ sa stilom. I bez obzira na to što vas pokreće, potpuno nova Hyundai KONA pruža besprijekorno povezivanje koje očekujete: Poput 8“ zaslona osjetljivog na dodir koji sve čini lako dostupnim pomoću Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Brže dođite na odredište uz usluge u stvarnom vremenu

KONA dolazi sa svime što vam je potrebno da vožnja bude manje stresna – i da vas brže dovede na odredište. Besplatna pretplata na Hyundai LIVE usluge omogućava vam pristup informacijama u stvarnom vremenu o cijenama goriva i lokacijama crpki, prometnim informacijama, vremenskim prilikama i točkama interesa (POI), kao i parkiranju na ulici i izvan nje i Hyundai zastupnicima – pa čak i upozorenjima o kamerama koje bilježe brzinu (gdje je to dopušteno zakonom).

Uz Hyundai SmartSense, naše najsuvremenije napredne sustave pomoći vozaču, KONA je vodeća u segmentu najnovijih sigurnosnih tehnologija koje su osmišljene da vam pruže veću sigurnost i pouzdanost u vožnji. Od automatskog kočenja za izbjegavanje sudara do detekcije vozila u mrtvom kutu, KONA vas može upozoriti na potencijalne opasnosti oko vas za vrijeme vožnje.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.